Loistek Logo

LOISTEK

KUIVAJÄÄPUHALLUS

Mitä on kuivajääpuhallus?

Kuivajääpuhallus on täysin kuiva puhdistusmenetelmä, jossa kuivajääpellettejä puhalletaan kovalla paineella puhdistettavalle pinnalle. Kuivajääpellettien osuessa kohteeseen, niiden erittäin alhainen lämpötila jäädyttää lian ja saa sen irtoamaan. Tehokkuudestaan huolimatta kuivajääpuhallus on hellävarainen puhdistettavalle pinnalle. Puhdistettava lika voi olla lähes mitä vain. Puhdistuksessa käytettävät kuivajääpelletit valmistetaan teollisuuden jätteistä, joita ei voi käyttää teollisuuden prosesseissa. Tämä tekee menetelmästä vieläkin ympäristöystävällisempää. Tilaa kuivajääpuhallus ottamalla yhteyttä alla olevalla painikkeella! 

Before After Kuivajääpuhallus. Kerrostalon julkisivu ennen kuivajääpuhallusta.Kuivajääpuhallus. Kerrostalon puhdas julkisivu kuivajääpuhalluksen jälkeen.
Before After Kuivajääpuhallus ennenKuivajääpuhallus jälkeen

Mihin kuivajääpuhallus soveltuu?

Kuivajääpuhallus - täysin ympäristöystävällinen menetelmä

Kuivajääpuhallus on ympäristöystävällinen puhdistusmenetelmä, joka ei synnytä jätettä luontoon ja samalla vähentää merkittävästi veden ja kemikaalien käyttöä. Tämän prosessin seurauksena ainoastaan irronnut lika jää jäljelle. Ehdottomasti mainitsemisen arvoista on, että kuivajää on täysin vaaratonta ja hajutonta, tehden siitä erinomaisen pesumenetelmän.

Previous slide
Next slide

Yleisimpiä käyttökohteita

OTA YHTEYTTÄ!

fi