Loistek Logo

LOISTEK

LASERPUHDISTUS

Mitä on laserpuhdistus ja mihin sitä käytetään?

Laserpuhdistus on erittäin ympäristöystävällinen ja nykyaikainen puhdistusmenetelmä, jossa ainoa jäte on puhdistettavasta kohteesta irtoava lika. Laserpuhdistus sopii kaikenlaisten pintojen puhdistukseen, olivat ne sitten huokoisia tai sileitä tasoja, kaarevia, kuperia, kiiltäviä, himmeitä tai jotain siltä väliltä. Puhdistettava pintamateriaali saa olla mitä tahansa.
Menetelmä poistaa tehokkaasti öljyn, rasvan ja muun pinttyneen lian pintaa vahingoittamatta. Se on erityisen tehokas ruosteen ja muiden oksidien poistoon.

Before After Laserpuhdistus. Metallinen teollisuus siilo ruosteessa.Laserpuhdistus. Ruosteenpoiston jälkeen.
Before After Instrumenttipesukone ennen laserpuhdistusta.Instrumenttipesukone laserpuhdistuksen jälkeen.

Meiltä saat

Tarjoamme laserpuhdistuspalveluita  kahdella hieman toisistaan poikkeavalla laser puhdistuslaitteella: 2kW CW laserpuhdistin sopii järeisiin puhdistuskohteisiin, tuoden tehokkuutta esimerkiksi maalin ja ruosteen poistoon isoiltakin pinnoilta. 200W MOPA laaserpuhdistin sopii moniin eri kohteisiin skaalautuvuutensa vuoksi. Erityisen hyvä se on pienissä ja tarkkuutta vaativissa kohteissa. Pienen kokonsa ansiosta, sitä on helppo liikutella. Voidaan käyttää kirkkaista metallipinnoista puupintoihin ja kaikkeen siltä väliltä.

Pystymme vastaamaan myös laajoihin ja aikataulullisesti tiukkoihin puhdistustarpeisiin.

Previous slide
Next slide

Yleisimpiä käyttökohteita

OTA YHTEYTTÄ!

fi