Loistek Oy on ostanut Suomen Kuivajää Oy:n koko liiketoiminnan

Vuodesta 2020 toiminut raumalainen ympäristöystävällisiä erikoispuhdistusmenetelmiä tarjoava Loistek Oy on laajentanut toimintaansa 1.3.2024 tapahtuneen liiketoimintakaupan myötä.

Suomen Kuivajää Oy on kasvava yritys, joka valmistaa ja myy kuivajäätä ja pullottaa nestemäistä hiilidioksidia, tuottaa kuivajääpuhdistuspalvelua sekä myy ja vuokraa kuivajääpuhdistuskalustoa. Kuivajäätä käytetään muun muassa kuivajääpuhdistuksessa, elintarviketeollisuudessa, terveydenhuollossa, laboratorioissa ja catering palveluissa. Hiilidioksidikaasun käyttökohteita on esimerkiksi virvoitusjuoma- teollisuudessa, kasvihuoneissa sekä palosammuttimissa.

Loistek Oy on tähän asti keskittynyt tuottamaan erikoispuhdistuspalveluita kuten kuivajääpuhallusta ja laserpuhdistusta teollisuuden eri sektoreille, rakennusalle sekä julkiselle sektorille. Yhtiö jatkaa Suomen Kuivajää Oy:n nimellä.

Ei muutoksia asiakkaille

Liiketoimintakauppa ei aiheuta asiakkaille muutoksia, vaan palvelut jatkuvat entisellään. Toimipaikat ovat kaupan myötä sekä Raumalla, että Lahdessa, jossa tuotantolaitos sijaitsee. Myös Suomen Kuivajää Oy:n kokenut ja palvelualtis henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä yhtiön palvelukseen.

– On hienoa, että saamme Suomen Kuivajää Oy:n myötä uutta liiketoimintaa, vahvaa osaamista sekä puhdistuspalveluiden kattavuuden parantumista. Sanoo Loistek Oy:n toimitusjohtaja Lauri Heino

– Kauppa on osa meidän strategian mukaista kasvua ja hienoa että se nyt toteutui, Loistek Oy:n toinen omistaja Niina Heino lisää.

Suomen Kuivajää Oy:n entinen toimitusjohtaja Teppo Karttunen jää yhtiön hallitukseen ja on luvannut tukea uusia omistajia mahdollisuuksiensa mukaan.

Lisätietojen antajat

Lauri Heino

Toimitusjohtaja 
040 541 6044
lauri.heino@loistek.fi

Niina Heino

Hallituksen puheenjohtaja 
040 5046010
niina.heino@loistek.fi

Teppo Kartano

Hallituksen jäsen 
040 019 3060
teppo.karttunan@suomenkuivajaa.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fi