Loistek Logo

LOISTEK

PINNOITUSPALVELU

Pinnoituspalvelu - Epu Coat

Ympäristöystävällinen pinnoituspalvelu. Sopii materiaaliin kuin materiaaliin aina muovista metalliin.  Pinnoitusmenetelmällä ympäristö säilyy sellaisena, kun se on tarkoitettu. Epu Coat® -tuotteella ja menetelmällä on patentti. Osaltanne käyttämällä Epu-pinnoituksia osallistutte pienentämään kasvihuonepäästöjä ja hiilijalanjälkenne kevenevät!

Epu Coat -menetelmä

Epu Coat® -menetelmässä ei alkuperäisen pinnan päälle lisätä uutta pintaa, vaan alkuperäinen pinta aukaistaan ja siihen lisätään säädetty määrä Epu-pinnoitetta. Tämä takaa parhaan upotuksen, joten pinnoite on kestävin lajissaan.

Epu Coat®- menetelmällä pinnoitettuja kohteita voidaan puhdistaa usein pelkkää vettä käyttämällä ja ympäristöä rasittavia kemikaaleja ei enää tarvita. Epu Coat® käsitelty kohde ei haalistu auringon paisteessa ja se säilyy lähes uudenveroisena koko elinkaaren ajan.

Käsitelty pinta hylkii myös vettä ja jäätä. Pinnoite helpottaa graffittien, tarrojen ja muiden töhryjen puhtaana pidossa. Epu Coat® on tutkitusti paras sääsuoja maailmassa, “Resistance to Climate shock” (EN 482-2 ) testeissä Epu Outdoor®-menetelmä sai ainoana pinnoitus- menetelmänä täydet pisteet lähes 30 testatun menetelmän joukossa.

Pinnoituspalvelu. Tolppa pinnoituksen jälkeen.

Pinnoituspalvelu sisätiloihin

Epu Indoor™- menetelmällä pinnoitettuja kohteita voidaan puhdistaa jopa pelkkää vettä käyttämällä, joten ympäristöä rasittavia kemikaaleja ei enää tarvita. Epu Indoor™- pinta hylkii likaa ja rasvaa. Tämä takaa erittäin helposti puhdistettavan pinnan jokapäiväiseen puhtaanapitoon esimerkiksi suurtalouskeittiöissä ja ravintoloissa.

Rakennusten sisätilat, WC:t, uimahallit, hissit, julkiset kulkuneuvot.

Pinnoituspalvelu. Hissin ovi pinnoituksen jälkeen.

Pinnoitteet ulkokohteisiin

Valitsemalla Epu Outdoor™ -pinnoitusmenetelmän valmistamallesi tuotteelle saat näin markkinoiden parhaan pinnan tuotteillesi ja ne säilyttävät kiiltonsa elinkaarensa loppuun asti. Markkinoiden paras UV-suoja. 

Tukimuurit, sokkelit, julkisivut, leikkipuistot, taideteokset, roskikset.

Pinnoituspalvelu. Pinnoituksen jälkeen.

Pinnoituspalvelu teollisuuteen

Epu IndustryTM –menetelmän avulla saatte suojapinnoituksia kohteisiin, joiden tulee kestää raskasta kemiallista tai mekaanista rasitusta. Pinnoitus parantaa myös korroosion kestoa ja kestää korkeita lämpötiloja. Asiakkaitamme teollisuussektorilla ovat mm. paperi-ja sellutehtaat, voimalaitokset, vedenkäsittelylaitokset, kemianteollisuuden laitokset ja sahat

Neste- ja massa-altaiden ja säiliöiden suojapinnoitukset, betonirakenteiden vesitiivistys, betoni- ja metallirakenteiden suojaaminen kemikaaleilta, korroosiosuojaus

Pinnoituspalvelu. Tippa-allas pinnoituksen jälkeen.
Before After Pinnoituspalvelu. Hissin ovi ennen pinnoitustaPinnoituspalvelu. Hissin ovi pinnoituksen jälkeen.
Before After Pinnoituspalvelu. Tippa allasennen pinnoitusta.Pinnoituspalvelu. Tippa allas pinnoituksen jälkeen

OTA YHTEYTTÄ!

fi